Om oss

Kabinansattes Forbund er et forbund i LO som organiserer kabinansatte. Over 975.000 norske arbeidstakere er organisert i LO. Kabinansattes Forbund er også en del av LO Luftfart som samordner LO-forbundenes interesser innen luftfart.

Kabinansattes Forbunds hovedoppgave er å sikre deg som medlem gode lønns- og arbeidsvilkår for ditt yrke som kabinansatt, og gode fordeler i privatlivet gjennom fordelsprogrammet LOFavør.

Arbeidslivet  som kabinansatt utfordres av uoversiktlige organisasjonsformer, bruk av innleie- og bemanningsforetak og sosial dumping. Kabinansattes Forbund vil derfor engasjere oss mot sosial dumping og for faste stillinger hos reell arbeidsgiver.

Styret/sekretariat

Nestleder

Marianne Klokk

Norsk Kabinforening (NKF)
Styremedlem

Charlotte Svanøe

Norsk Kabinforening (NKF)

Vedtekter

Kabinansattes Forbund
Drammensveien 43, 0271 OSLO

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forbundsleder Elin Roverudseter