Om oss

Kabinansattes Forbund er et forbund i LO som organiserer kabinansatte. Over 975.000 norske arbeidstakere er organisert i LO. Kabinansattes Forbund er også en del av LO Luftfart som samordner LO-forbundenes interesser innen luftfart.

Kabinansattes Forbunds hovedoppgave er å sikre deg som medlem gode lønns- og arbeidsvilkår for ditt yrke som kabinansatt, og gode fordeler i privatlivet gjennom fordelsprogrammet LOFavør.

Arbeidslivet  som kabinansatt utfordres av uoversiktlige organisasjonsformer, bruk av innleie- og bemanningsforetak og sosial dumping. Kabinansattes Forbund vil derfor engasjere oss mot sosial dumping og for faste stillinger hos reell arbeidsgiver.

Styret/sekretariat

Nestleder

Michael Holden
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norsk Kabinforening

Tone Sporsheim

Norsk Kabinforening

Bendik Hansen

Flyr Kabinforening

Lars Erik Gråberg Fjeldseth

Flyr Kabinforening
Forbundsansvarlig tariff, juridisk og forhandling

Christopher G. Thune

Norsk Flygerforbund

Vedtekter

Kabinansattes Forbund
Drammensveien 43, 0271 OSLO

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forbundsleder Elin Roverudseter